모바일 (밤모드 이용시)
이 글은 8년 전 (2016/2/11) 게시물이에요

나는 지금 미국에서 고등학교 다니고 있는 행인데 요즘들어 crush 생겨서 미치겠어ㅠㅠㅠ

얘랑은 아직 걍 친구 사인데 나한테 이성적 호감이 있는지 없는지 아리까리함ㅠㅠㅠ

eye contact 생길 때마다 진짜 미치겠음ㅠㅠㅠㅋㅋㅋㅋ

나를 staring 하다가 나랑 눈이 마주친건지 아님 걍 was it nothing but a simple coincidence? omg i'm loosing my mind loll

말도 하는 사이고 장난도 치긴 치는데... 먼저 연락 같은 것도 안 오니까...ㅠㅠ

더 미치겠는건 얼마 전 친구 중 한명이 걔가 나 좋아하는 것 같다고 그래서ㅋㅋㅋ돌겠음 좋긴 좋은데 그게 걍 추측이라서ㅠㅠㅠ

그리고 걔가 진짜 걍 핫함의 표본임ㅋㅋㅋ

남사친 사귀는 건 별 문제가 없는데 crush가 생기니까 진짜 답답해서 돌겠다ㅠㅠ 얘의 마음이 뭔지 너무 궁금햌ㅋㅋㅋ큐ㅠㅠ

미국인 남친 있는 행들 나한테 팁이나 얘네 심리 좀 알려주라ㅠㅠ

행1
Shiiit same things happening to me i was like 'wait did i write it?' BRUH idk what i should do either he seems like he kinda likes me but then at the same time he likes someone else im not saying hes flirting with me but IM JUST NOT SURE AND FEEL LIKE IM DONE WITH MY LIFE
8년 전
글쓴행
bro i feel ya this dude is not even flirting w other chicks hes just driving me crazzzzy i so wanna ask him out but then it's kinda awkward yk loll what should i do
8년 전
행2
oooh my 나도 crush느낀적있는데 친구가 crush? crush it!이래서 고백했더니 답없다가 프롬 신청함..its not just coincidence. be confident!
8년 전
행3
but i heck if i know about love...
8년 전
글쓴행
but he's like soooo hot and idk if i should ask him out? or like ask my friend's bf to get him into our double date...omg my life is literally being crushed right now...
8년 전
행4
어장일수도있어... you should be alwayssss keep your mind
8년 전
글쓴행
nah he's not a fuck boy for sure... it's just that he's really hot loll
8년 전
행5
어장은 모르는거니까 그래도 적당히 거리둬!
8년 전