모바일 (밤모드 이용시)
이 글은 3년 전 (2020/12/26) 게시물이에요

When I see your smile 

내가 너의 미소를 볼 때면 

Tears run down my face I can't replace 

눈물만 흐르지, 너를 도저히 대체할 수가 없어 

And now that I'm strong I have figured out 

그리고 이제 강해진 나는 드디어 깨달았어 

How this world turns cold and it breaks through my soul 

이 세계가 얼마나 차갑고 나의 영혼까지 부숴뜨리는 지 

And I know I'll find deep inside me I can be the one 

그리고 내 깊고 깊은 내면에서 알게 되겠지, 나는 할 수 있다고 

I will never let you fall (let you fall) 

네가 절대로 넘어지지 않도록 도와줄게 

I'll stand up with you forever 

언제나 너의 편을 들어줄게, 평생토록 

I'll be there for you through it all (through it all) 

어떤 고난과 역경이 너를 찾아올지라도 내가 옆에 있어줄게 

Even if saving you sends me to heaven 

내가 너를 구하는 것이 나를 죽이는 일일지라도 

It's okay. It's okay. It's okay 

괜찮아 괜찮아, 괜찮아 

Seasons are changing 

계절이 바뀌어 가고 

And waves are crashing 

파도가 치고 있어 

And stars are falling all for us 

별들은 우리에게로 쏟아지고 있고 

Days grow longer and nights grow shorter 

낮은 길어지고 밤은 짧아지지 

I can show you I'll be the one 

내가 해낼 수 있다는 것을 너에게 보여줄게 

I will never let you fall (let you fall) 

I'll stand up with you forever 

I'll be there for you through it all (through it all) 

어떤 고난과 역경이 너를 찾아올지라도 내가 옆에 있어줄게 

Even if saving you sends me to heaven 

'Cause you're my, you're my, my, my true love, my whole heart 

왜냐면 너는 나의, 오직 나만의 진정한 사랑이거든, 진심으로 

Please don't throw that away 

제발 그것을 그냥 무시하고 버리진 말아줘 

'Cause I'm here for you 

왜냐면 나는 언제나 너를 위해 여기 있을 거거든 

Please don't walk away and 

제발 떠나지 마 그리고 

Please tell me you'll stay here, whoa, stay, whoa 

여기 있겠다고 제발 나에게 말해줘, 제발 

Use me as you will 

네가 원하는 대로 나를 이용해도 좋아 

Pull my strings just for a thrill 

너의 유희를 위해서 나를 조종해도 좋아 

And I know I'll be okay 

나는 괜찮아, 정말로 

Though my skies are turning gray 

나의 세상은 점점 회색이 되어갈지라도 

I will never let you fall 

I'll be there for you through it all 

I'll be there for you through it all 

잎1
미친 좋다ㅠㅠㅠㅠ
3년 전
잎2
가사 해석까지 친절하네ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
커버곡 해줬으면 좋겠다 ㅠㅠ

3년 전
잎3
😭
3년 전
잎4
ㅜㅜㅜㅠㅠㅠㅠㅠ미친 종성이 음색에 너무 잘 어울리겠다 ㅠㅜㅜㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅜㅜㅜㅜㅠㅜㅜㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅜㅜㅜㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ
3년 전
잎5
가사 고마워ㅠㅠㅠ 노래 첨 들어보는데 너무 좋다... 종성이한테도 잘 어울릴 것 같음ㅠㅠㅠ감덩
3년 전