모바일 (밤모드 이용시)

Hello Instiz. I’m Michael from the U.S. I find Korean communities very interesting. Aggro and Chosoin are also very interesting. I’ll learn from Instiz and use it on Reddit.

Korean internet culture is interesting, and it brings together everyone—men, women, and people of all ages—just like a McDonald's Big Mac.

Suddenly, I want a Big Mac. A Big Mac is like kimchi jjigae in Korea. I opened Uber Eats, which is similar to "Baedal Minjok." I'm hungry.

If you have any questions, you are welcome. It's night time in New York, but I'm a night owl never sleep.

Best,

Michael

익인1
어안녕
2개월 전
익인2
어그로 앤 초소인 ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
2개월 전
익인4
ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
2개월 전
익인3
영타 몇 나와?
2개월 전
Speak english please or i ignore you.
2개월 전
익인3
아 그래
2개월 전
익인5
영어 어색한거 넘 오글거린다;
2개월 전
English is my pride. I can't speak Korean, but I am good at English. I got perfect scores in TOEIC, TOEFL, and suneung English. Michael is good at English.
2개월 전
익인6
인제 오후 7시구만 뭔ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
2개월 전
익인5
그니깤ㅋㅋㅋㅋ지금 여기 해 지지도 않았는데요?
2개월 전
익인7
Go sleep michael
2개월 전
I don't sleep. New York is a city that doesn't sleep. I'm the heart of New York. While I'm awake I'll have chicken and beer and discuss human peace.
2개월 전
익인8
ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ영어만쓰라해놓고 한국말에 답글하깈ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ너무웃기닼ㅋㅋㅋㅋ어ㄱ로 앤 초소인ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
2개월 전
익인9
USA peopel < 피폴이라 한 순간부터 이미 티 남 큭
2개월 전
익인10
재미있는걸 실시간으로 보다니
2개월 전
익인11
신박하네ㅋㅋㅋㅋ잠이나 자라
2개월 전
익인12
Now let's be so fr rn
2개월 전
As expected, instiz is a better community than Reddit. I'm going to let my friends James and Tom join instiz with their invitation numbers.
2개월 전
익인13
quality shitpost
2개월 전
2개월 전
익인13
i'll take that as a compliment.
2개월 전